Jasper Bom

Technicus

Jasper studeerde aan het SAE Institute te Amsterdam. Op zijn 19e ronde hij zijn opleiding af met een BA (Bachelor of Arts) in Audio Production.
Na zijn opleiding heeft Jasper ervaring opgedaan met het maken van commerciële muziek en voice-over producties bij onder andere The Rocketeers en Inter voice-over.
In 2011 begon Jasper met het bouwen van zijn eigen opnamestudio. In samen werking met gerenommeerde akoestisch ontwerper Jochen Veith (bouwde onder andere studios voor Wisseloord en Michael Jackson) hebben zij een hyper moderne studio neer weten te zetten. Deze voldoet aan alle wensen en eisen.
In 2013 startte hij zijn geluidsstudio Qubic Studios. Hier werkt hij als opname en mix technicus, en werkte onder andere met Boney M en Bo Saris. Hier werkt hij samen met mastering technicus Mitchel Stam.
www.QubicStudios.nl

Michiel Buursen

Musicus

Als pianist studeerde Michiel als jongste student ooit in Hilversum op 21-jarige leeftijd af aan het Hilversums Conservatorium.
Hij werkte samen met ondermeer; Sister Sledge, Boney M, Lee Towers, Massada, Cheb Douzi, Benny Baily, Hugh Masekela, Deborah Brown, JD Walter, Greetje Kauffeld, Denise Jannah, Rhetta Hughes, Edwin Rutten en Mark Murphy.
Michiel werkte mee aan diverse muziekproducties als producer,componist arrangeur en toetsenist. Zijn bewerking van “Porgy &Bess” voor dansgezelschap “Opus One” werd in 1995 bekroond met de perspectiefreisprijs.
Hij produceerde verder oa voor Ken Ishiwata (Marantz), componeerde 2 songs voor zangeres Des’ray en arrangeerde voor diverse artiesten waaronder de Amerikaanse Tommy-award winnares Rhetta Hughes.
In 2008 kwam zijn eerste CD “Dualogy” uit en in mei 2014 zijn 2e CD  “Awakenications” met eigen composities.
www.MichielBuursen.nl

Flexibel team

Ons team bestaat uit top musici die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in diverse stijlen. Door de samenwerking tussen de musici en de technici ontstaat er een hoogwaardig eindresultaat en kunnen wij snel schakelen.

Extra input

De muziekstudio voldoet aan de eisen van deze tijd.

De fijne sfeervolle entourage draagt bij aan een goede energie en werksfeer. Dit is in het eindproduct terug te horen.

Kom langs

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Kom langs!